Programma FBK Wo 8 Maart

Zaaldienst: Heren1 veld fluiten
19:15 VCH DS 6 VCC’92 DS 3 3 Martijn
19:15 VCH HS 3 Spaarnestad HS 9 2 Heren 1
19:15 VCH DS 1 Madjoe DS 1 4 Nevobo
19:15 VCH HS 2 MOVE HS 2 1 Annemiek
21:00 VCH DS 5 AMVJ-Martinus DS 2 4 D1
21:00 VCH HS 1 SVU HS 1 1 Nevobo

Top Zitvolleybal in Hoofddorp

Op zaterdag 4 maart a.s. organiseren VCH Zitvolleybal en Volleybal Club Hoofddorp voor de eerste keer een ParaVolley competitiedag.
Zowel de 1e als 2e Divisie teams uit heel Nederland komen deze dag in actie in de zitvolleybalcompetitie in Hoofddorp.

Teams uit Zaandam, Haarlem, Ochten, Arnhem, Almere, Sneek, Apeldoorn, Hoofddorp, etc. zullen hier meerdere competitiewedstrijden spelen.
Maak kennis met zitvolleybal in Hoofddorp en kom kijken en aanmoedigen in de FBK-hal op za. 4 maart 2017 van 11.00-17.00 uur.

ALV, Beach en sponsoring

De ALV op 4 januari  jl is goed verlopen en heeft duidelijkheid verschaft over de stand van zaken binnen VCH.
Vooral de gang van zaken betreffende de VCH Beach afdeling en de verhuizing daarvan is nu duidelijk: er wordt gekozen voor de locatie bij het honkbalcomplex van Pioniers.
Dit mede door de hoge kosten die de keuze voor de locatie bij UNO met zich meebrengt. Dit betekent nog wel dat er een behoorlijk bedrag bij elkaar gebracht moet worden.

Het arbitrageplan is goed op de rails en is door de Nevobo goed beoordeeld. We zijn bij de slechts 20 verenigingen (landelijk) die het goed voor elkaar hebben.

Na de ALV was er aandacht voor de ondertekening van het contract voor weer een jaar sponsoring van de Wissel. Op bijgaande foto (‘s) de ondertekening van het sponsorcontract door Piet Grosscurt (eigenaar) en Ron Ferwerda (vz).

Het bestuur is verheugd met de doorzetting van de verbintenis.

VCH MA1 – LEYTON DC MA1 3-0

MA1 heeft er in het nieuwe jaar alweer een paar wedstrijddagen op zitten. Het begon op 7 januari met het NOJK in Huizen. Ondanks het voorspelde slechte weer en de glibberige omstandigheden waagden we toch de reis naar Den Haag. De meiden beleefden weer een leerzame dag, maar slaagden er helaas niet in zich te plaatsen voor de tweede dag.

Op de woensdag erna mochten de meiden aantreden voor de bekerwedstrijd in de derde ronde tegen de meiden van Leython uit Leiderdorp.
Lees verder VCH MA1 – LEYTON DC MA1 3-0