Voorlopige teamindelingen 2017/18

Beste volleyballers,
Hier is ie dan, de voorlopige teamindeling!

Voorlopige Teamindeling VCH 2017-2018

We hebben weer ons best gedaan om tot een indeling te komen waar iedereen blij mee is. Omdat verschillende wensen en meningen soms recht tegen elkaar in gaan zijn wij hier ongetwijfeld niet helemaal in geslaagd, maar wij denken een goede balans gevonden te hebben tussen al deze verschillende belangen.

Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben over de indeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met de TC door te mailen naar tc@vchoofddorp.nl, of op een andere manier ons aan te spreken.

Met vriendelijke groeten,
Namens de TC,
Timo van Kessel

Geef je vandaag nog op …

… voor het eindfeest van VCH op zaterdag 27 mei.
De evenementencommissie heeft een eindfeest georganiseerd voor alle leden van VCH.
Het programma start al ’s middags met een clinic en een toernooi.
’s Avonds het buffet van Piet, het huldigen van de kampioenen en feesten tot in de kleine uurtjes.
Voor ieder wat wils dus.

Geef je dus vandaag nog op!

VCH H3 promoveert 2e seizoen op rij!

Op 6 mei 2017 stond de promotiewedstrijd VCH HS3 – TOVO HS2 op het programma. Beide teams konden vanuit de 2e klasse promoveren door hun tweede plek in de poule. VCH, dat het voorgaande seizoen vanuit de 3e klasse ruim het kampioenschap wist te halen, speelde voor de eerste keer een p/d wedstrijd. Remi, speciaal meegekomen omdat VCH de ‘thuis’ spelende ploeg was, floot de wedstrijd.

Lees verder VCH H3 promoveert 2e seizoen op rij!

Ron Ferwerda wordt scheids van het seizoen 1e divisie

Zaterdag 22 april 2017, na afloop van de 1e divisie wedstrijd Spaarnestad D1 – Ledub D1, is scheidsrechter Ron Ferwerda in het zonnetje gezet. Ron ontving uit handen van de groepscoördinator 1e divisie, Jon Lochtenberg, deze zeer verdiende prijs “Scheidsrechter van het Seizoen 2016-2017, 1e divisie”.

Alhoewel Jon Lochtenberg (zelf Eredivisie scheidsrechter) alleen aanwezig zou zijn als groepscoördinator van de arbiters 1e divisie en Ron Ferwerda de prijs Scheidsrechter van het Seizoen zou overhandigen, liep dit iets anders. Vanwege ziekte van Rons collega, trok Jon zijn scheidsrechterstenue aan en floot hij samen met Ron deze laatste competitiewedstrijd. Maar uiteraard werd ook de verdiende titel en bijbehorende prijs aan volleybaldier Ron Ferwerda uitgereikt.

Lees verder Ron Ferwerda wordt scheids van het seizoen 1e divisie

VCH Eindfeest Za 27 mei

Beste volleyballers,
Helaas is het seizoen al bijna afgelopen. Dat betekent dat het eindfeest er al weer aan zit te komen. Pak je agenda er bij: zaterdag 27 mei sluiten we met z’n allen het seizoen af met een Wild West thema-feest.
Houd de datum vrij en volg ons via de site en onze facebook.
Meer informatie volgt!