BEDANKT!

 

Het is alweer eventjes geleden, maar dat maakt het niet een minder mooie dag.
Afgelopen 17 november heeft VCH het scholentoernooi weer georganiseerd. Een drukte van jewelste in de hal met maar liefst 270 kinderen verdeeld over 50 teams in twee rondes. Zo’n dag vergt behoorlijk wat organisatie en geregel. We willen daarom Hellen bedanken voor de algemene coördinatie en organisatie van de dag, maar ook alle leden die geholpen hebben op de dag zelf: Ymke, Jinke, Elin, Kai, Jesse, Alex, Noah, Suze, Brigitte, Thijs, Anoek, Eva, Felien, Zohra, Kirsten, Anita, Lisa, Denise, Mladen, Edith, Angela, Martin, Wendela, Sandra, Fleur, Marijke, Ron, Stefanie, Heren 1, Heren 2, Dames 1 en een ieder die op de dag zelf nog ingevlogen is om wat te ondersteunen: BEDANKT!
Zonder jullie was het niet gelukt om zo’n mooie dag neer te zetten.