MB1 Winterkampioen

Onverwacht, maar lang gekoesterd… Kampioen!
En daar stonden we dan, Team MB1, klaar voor de wedstrijd. Onze inzet was om 2e te worden in de poule.
Onze tegenstander was vandaag Spaarnestad MB4, hier hadden we al eerder 2-2 tegen gespeeld. Nog even wat gedoe, omdat we geen scheidsrechter hadden. Voorzitter Ron heeft ons uit de brand geholpen en heeft 3 van de 4 sets gefloten. Dat deze wedstrijd een gouden randje zou krijgen had niemand gedacht!

De eerste set werd gewonnen met 25-20, hier en daar nog wat aanwijzingen van de coaches, op naar set 2. Ook deze set werd met 25-20 gewonnen door de meiden van VCH MB1!
De derde set lieten we toch bijna lopen, we stonden op voorsprong, maar door wat foutjes kon Spaarnestad terug klimmen tot een gelijke stand. En toen stond het ineens 21-21 en straalde de spanning af van het veld! 25-25, 26-26, 27-27, oei wat was dit spannend, 28-28 en eindelijk de doorbraak voor VCH 28-29 en door een mooie actie van Team MB1 uiteindelijk 28-30!
De tegenpartij had de moed nu wel een beetje verloren en met een beetje duwen en trekken konden we de 4e set afsluiten met een mooie 25-16 voor VCH MB1.
Wat waren we blij, de tweede plaats, wat een mijlpaal……
Maar wat schetste onze verbazing…. Toen iedereen al lang en breed thuis was, bleken we vandaag onze kampioenswedstrijd gespeeld te hebben!!!.