VCH D1 en H1 in het nieuw

Het was al aangekondigd en afgelopen woensdag was het dan zover.
Dames 1 en Heren 1 kregen de nieuwe kleding overhandigd. Voor de dames van sponsor L’Oréal en voor de heren van Non Ferro Creative.

 

L’Oréal is een wereldconcern met het hoofdkantoor in Hoofddorp en bekend door diverse lichaamsverzorging artikelen, zowel voor dames als heren.
De bekendheid is meer gerelateerd aan de dameslijn en zodoende is voor deze sponsor Dames 1 gekozen.

De sponsor voor de Heren 1 , Non Ferro Creative is een lokaal klussenbedrijf op kleine schaal, dat vindt dat ook de heren gesponsord de competitie in moeten.
De overdracht van de kleding van L’Oréal vond maandag al plaats en de dames werden ook nog verrast met een promotiepakket met diverse damesproducten.

De kleding is voor beide teams gesponsord voor drie jaar, waarbij de overeenkomst met L’Oréal per jaar loopt met automatische verlenging en met Non Ferro Creative jaarlijks wordt bekeken.

Op bijgaande foto’s de overdracht van de kleding en op de teampagina’s  Heren 1 en Dames 1 de teams in hun nieuwe outfit.

De sponsoren en het bestuur wensen beide teams succes in hun nieuwe kleding en het bestuur dankt de sponsoren voor hun bijdrage.