Een nieuw begin voor VCH H1

De eerste competitiewedstrijd stond op woensdag 19 september op het programma voor het nieuwe Heren 1. Na de degradatie van vorig seizoen wil de Heren 1 zich weer terugvechten naar de Promotieklasse.

Aan het einde van vorig seizoen is de nieuwe trainer/coach van Heren 1, Rob Meijer, begonnen met het bouwen van nieuwe Heren 1. Er volgde meerdere selectietrainingen waaruit uiteindelijk een nieuwe Heren 1 ontstond. Jordi, Marko, Michiel en Thijs bleven en uiteraard kwamen daar de altijd invallende Jaro, Robin en Victor bij. Stef, Youri en Wouter werden ook toegevoegd vanuit het oude Heren 3  en Mariusz kwam vanaf buiten VCH om het team te versterken. Als laatste valt Thymen dit jaar regelmatig in bij Heren 1.

Het seizoen zijn we gestart met een aantal driekampen met wisselende resultaten tegen teams uit de Promotieklasse en Eerste klasse. Maar er overheerste uiteindelijk een goed gevoel voor de eerste wedstrijd tegen Netzo.
Echter was Netzo een stugge tegenstanders en was het spel nog erg wisselend. Zonder Michiel, Thijs en Mariusz werd de eerst wedstrijd met 3-2 gewonnen. Volgende week zaterdag is de tweede wedstrijd uit tegen US HS 5.