Rabobank Clubkas Campagne

Vanaf dinsdag 11 september t/m 30 september loopt de Rabobank Clubkas Campagne weer. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank kan stemmen op een vereniging naar keuze. Ook VCH doet hier aan mee, en ieders steun is natuurlijk van harte welkom!

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de opbrengst van de actie ten goede te laten komen aan de beachlocatie. Sinds een paar maanden kunnen we hier beachen, en dit is een hele mooie kans voor ons om er echt wat moois van te maken. Het geld kunnen we gebruiken voor de aankleding, zodat het een plek wordt waar je in de zomer lekker kunt relaxen, waar we kunnen bbq’en, en nog veel meer.

Op https://www.raboportaal.nl/regio-schiphol/clubkas-campagne/mainmenu/stemmen kun je stemmen.

Hopelijk kunnen we met deze actie een mooi bedrag ophalen. Iedereen alvast bedankt voor de steun!