Voorlopige Teamindeling 2018-2019

Beste Volleyballers,
Hierbij de voorlopige teamindeling van de Dames- en Jeugdteams.
De indeling van de Heren zal volgende week bekend worden gemaakt. Zoals jullie zien is de teamindeling nog niet helemaal compleet.

Voorlopige teamindeling Dames en Jeugd 2018-2019

Er worden in de maand mei nog een aantal trainingen gehouden voor Dames 1, Heren 1 en Meisjes C jeugd om te bepalen hoe deze teams eruit komen te zien. In de indeling bij Dames 1 is te zien wie allemaal in aanmerking komt voor de training.
Dit is een grote groep en dat betekent dan ook dat er nog speelsters zullen afvallen en in een ander team terechtkomen.

Begin juni wordt Dames 1, Heren 1 en MC jeugd bekend gemaakt, dan zal ook een nieuwe versie van de teamindeling worden gepubliceerd.Voor de andere teams hebben we ons best gedaan om tot een indeling te komen waar iedereen gelukkig mee is. Omdat verschillende wensen en meningen soms recht tegen elkaar in gaan zijn wij hier ongetwijfeld niet helemaal in geslaagd, maar wij denken een goede balans gevonden te hebben tussen al deze verschillende belangen.

Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben over de indeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met de TC door te mailen naar tc@vchoofddorp.nl.Met vriendelijke groeten,
Namens de TC,
Wouter Droogh