Nieuwe Trainer voor Heren en Dames

Menigeen heeft al gezien dat er een andere trainer/coach bij de dames stond.
De TC is bijtijds aan de slag gegaan met een aantal kandidaten voor de positie van trainer bij zowel de dames als de heren.
Na een paar proeftrainingen kon er al snel een keuze worden gemaakt en is er een overeenkomst tot stand gekomen met trainer/coach Rob Meijer.

Rob gaat  de training verzorgen van Dames 1 en de Heren 1 en zal zoveel mogelijk ook de coaching van beide teams voor zijn rekening nemen. Ook zal hij zich gaan inzetten bij het opfrissen van een VCH-lijn, zoals eerder door vorige trainers is ingezet.
Voor mij is Rob Meijer geen onbekende en leden die al wat langer lid zijn van VCH kunnen Rob nog kennen van trainingen die hij voor VCH heeft verzorgd in het verleden.
Rob was jarenlang werkzaam als sportleraar in het gevangeniswezen en tegenwoordig is hij planner bij justitie.
Het bestuur is blij met de aanstelling van Rob en verheugd dat de TC snel heeft kunnen acteren in deze belangrijke functie-bezetting en wensen Rob succes, maar vooral plezier in zijn functioneren bij VCH.

In de loop van het seizoen zal ik, na een uitgebreid gesprek met Rob Meijer, verslag doen over wie hij is en wat hem bezig houdt.
Namens het  bestuur,
Ron Ferwerda. Vz.