Vrijwilligers gezocht voor EK en WK

Word EventMaker bij het EK Beachvolleybal, WK Zitvolleybal of EK Jongens <20

Van 14 t/m 22 juli zullen het EK Beachvolleybal, WK Zitvolleybal en EK Volleybal
Jongens <20 samen het volleybalspektakel van 2018 vormen. Drie internationale volleybal disciplines, verspreid over 8 steden, zullen zorgen voor 9 dagen topsport en entertainment, dit mag je niet missen!

Het Marktplein in Apeldoorn, het cruiseschip ss Rotterdam, het Neude in Utrecht en de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, zijn allen unieke locaties die het decor zullen vormen voor het EK Beachvolleybal. Deze zomer zal zitvolleybal ook een speciaal podium krijgen. Het WK Zitvolleybal wordt namelijk niet alleen gespeeld in de gebruikelijke sporthallen, maar ook in theaters. De dames in deze discipline zullen spelen in Arnhem en Rotterdam, en de mannen in Venlo, Eindhoven en Den Haag. In Ede zullen de poulewedstrijden van het EK volleybal voor jongens onder de 20 plaatsvinden. Den Haag wordt hét kloppend hart van dit volleybalspektakel, hier zullen alle drie de toernooien samenkomen voor de finales.

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor dit grote volleybal spektakel is de hulp van maar liefst 1100 vrijwilligers nodig en jij kan deel uitmaken van dit team! Alle vrijwilligers melden zich aan via EventMakers; hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Laat jij met ons de ballen rollen en geef jij de set up voor een succesvol toernooi? Maak deel uit van deze volleybalzomer en meld je nu aan als EventMaker voor Volley 2018! Je vindt alle informatie via deze link.