VCH Dames 3 kampioen!!!!!!!

In een rechtstreeks duel met de nummer 2 in de poule, Atalante, heeft Dames 3 duidelijk laten zien wie de terechte kampioen van de 2e klasse is.
Atalante kwam er in hun thuisduel niet aan te pas. Een volle tribune met VCH supporters zagen in Vinkeveen hoe de eerste set eenvoudig met 13-25 gewonnen werd, waardoor het kampioenschap al veiliggesteld was.


Geheel zonder spanning spelend werden de 2e en 3e set met verrassende combinaties en mooie aanvallen moeiteloos gewonnen (18-25 en 14-25).

De 4e set moest de bekroning worden maar begon met een valse start waardoor er als snel tegen een 9-4 achterstand werd aangekeken. Atalante wilde toch echt niet met 0-4 gaan verliezen en bleef lange tijd 4 punten voor staan. Beetje bij beetje werd de achterstand kleiner en bij 16-16 was het evenwicht hersteld.
Wat Atalante ook probeerde de kersverse kampioen maakte de laatste set af met 19-25 !!!!