CENTRIC

Wie is Centric?

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric heeft 4.300 medewerkers en een positief bedrijfsresultaat van 20,2 miljoen euro bij een omzet van 451,6 miljoen euro.

Software Solutions
Standaardsoftware voor generieke en branchespecifieke bedrijfsprocessen of maatwerksoftware. 

IT Outsourcing
Uw IT uitbesteden?
Uitgebreid aanbod (cloud)diensten omtrent applicaties, infrastructuren, werkplekken en de servicedesk.

BPO
Bedrijfsproces uitbesteden?
Wilt u meer tijd voor uw kernactiviteiten? Laat de uitvoering van uw processen aan ons over.

Staffing Services
Detachering of training?
Wij detacheren professionals op het gebied van software, infrastructuren en finance en bieden trainingen.

Uw betrokken partner in IT
Op zoek naar een betrokken IT-partner die het gewoon voor u regelt? Die begrijpt voor welke uitdagingen u staat? Onze klanten weten dat zij bij Centric aan het juiste adres zijn voor bewezen oplossingen waarop zij iedere dag weer kunnen vertrouwen.

Laat onze diepgaande IT-kennis en ervaring met specifieke brancheprocessen ook voor úw organisatie werken. Doe waarin u het beste bent. Wij doen de rest.

Markten