Grote Clubactie 2017

Op zaterdag 16 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan.
Wij gaan voor de herkansing om dit jaar wel in totaal 800 loten te verkopen voor VCH, zodat er voor alle teams nieuwe ballentassen kunnen worden aangeschaft. Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig om zo veel mogelijk loten te verkopen.
Dit kan bijvoorbeeld aan je ouders, opa en oma, oom en tante, broer en zus, of aan de mensen die bij je in de straat wonen.
Overal is aan gedacht! Voor mensen die dit moeilijk vinden of weinig tijd hebben is er ook een online link om loten te (ver)kopen.

https://www.clubactie.nl/actie/VolleybalClubHoofddorp

Eén lot kost €3,- waarvan maar liefst €2,40 rechtstreeks naar VCH zal gaan!
Afgelopen weken zijn de boekjes/formulieren aan jullie uitgedeeld tijdens de trainingen.

In de boekjes/ op de formulieren staat een ‘intekenlijst’. Hierop moeten de gegevens van de koper worden genoteerd (inclusief handtekening èn IBANnummer). Dit voor de eenmalige machtiging. Het LOTNUMMER komt op het bankafschrift van de koper te staan.

De hoofdprijs is maar liefst €100.000,- (belastingvrij)!

Ook worden binnen VCH prijzen uitgedeeld aan de teams en/of leden met de meest verkochte loten! Wij laten nog weten wat deze prijzen zullen zijn.

Loten kunnen tot donderdag 23 november worden verkocht. Wij vragen jullie de boekjes en/of stencils liefst zo snel mogelijk bij ons in te leveren maar uiterlijk vrijdag 17 november aangezien alle verkochte loten nog doorgegeven moeten worden aan de Grote Club Actie.

Als je boekje of formulier eerder vol is en je een extra boekje / formulier wilt, kun je dit altijd bij  ons of je train(st)er aangeven. De boekjes/formulieren graag bij ons of je train(st)er inleveren.

Voor verdere vragen kan worden gemaild naar groteclubactie@vchoofddorp.nl
Heel veel plezier en succes met het verkopen van jullie loten!!!

Sportieve groet,
Sandra, Petra (D5) en Bianca (D5)