Aankondiging Hoogvliet actie

Belangrijke mededeling

VCH plaatjes sparen bij HOOGVLIET!

Waarschijnlijk kennen velen de plaatjesactie nog van Hoogvliet en zij hebben ons ook nu weer benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje wordt gemaakt. In overleg met Hoogvliet is er weer voor gekozen om binnen onze club alle leden mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

De droom van vele VCH-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere VCH-leden zijn volgend voorjaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Hoofddorp. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op een nog nader te bepalen datum een fotograaf aanwezig zijn in, waarschijnlijk, de FBK. Er wordt ter zijner tijd weer een schema opgesteld om de foto’s te maken.

Er is overigens geen verplichting om  deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je toestemming om je foto te laten gebruiken in deze actie.

DOE ALLEN MEE.

 

BELANGRIJK……………………………………………………………………………………

Als je straks gefotografeerd bent  voor de VCH-sportplaatjesactie in samenwerking met HOOGVLIET, zal die foto gebruikt worden voor de plaatjesactie en misschien voor intern gebruik bij VCH.

Door jezelf te laten fotograferen, doe je afstand van je portretrecht en geef je dus toestemming om de foto te laten gebruiken voor in ieder geval de plaatjesactie.

Ben jij (of eventueel je ouders) toch nog van mening dat jouw foto niet gebruikt mag worden voor respectievelijk de plaatjesactie of intern bij VCH, dan dien je dat direct kenbaar te maken of binnen 1 week na de fotosessie bij:

Ron Ferwerda vz.       voorzitter@vchoofddorp.nl

Wij vertrouwen erop jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Het Bestuur.