23, 24 en 25 juni Volleybal Kamp VCH

Daar is ie dan weer de  uitnodiging voor het Super  Volleybal Kamp 2017.
Van oorsprong minikamp, maar ook voor jeugd die nog steeds mee wil.
We zetten de tenten weer op bij Groenendaal in Heemstede en we verwachten weer heel veel super  tentjes van jullie.

Op vrijdag 23 juni beginnen we om 17.00 uur met een gezamenlijke maaltijd.
Op zondag 25 juni moeten we jullie helaas al weer om 16.00 naar huis laten gaan.
Je slaapt in je eigen meegebrachte tent of die van een vriendje of vriendinnetje.
Wat we allemaal gaan doen het weekend gaan we nu nog niet allemaal vertellen.
Maar we gaan natuurlijk volleyballen, zwemmen, allerlei leuke, spannende avontuurlijke, uitputtende, energiegevend en actieve, super spellen doen met een nog geheim thema en heel veel lol maken.

Het ontwerp van het T-shirt is weer van hoog niveau, alleen als je mee gaat krijg je dit collectors item, dat nergens anders ter wereld te verkrijgen is!

Het is weer mogelijk voor mini’s om eventueel thuis te slapen en overdag gewoon mee te doen. Door de afstand is het ook mogelijk om het overnachten een keer te proberen, mits ouders hier achterstaan. ’s Avonds uiteindelijk toch liever naar huis? Dit is geen probleem wanneer de ouders bereid zijn je weer op te halen. Het is voor ouders sowieso verplicht om gedurende het hele weekend telefonisch bereikbaar te zijn voor de begeleiding.

Ieder jaar is er een thema verbonden aan het weekend. In deze uitnodiging vind je al een tipje van de sluier. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je uiterlijk twee weken van te voren een brief met dingen je moet weten of moet meenemen voor het volleyweekend.

Heb je zin in een leuk weekend met allemaal VCH kinderen die het volleybal ook helemaal leuk vinden? Geef je op en doe lekker mee! Houd ook de website van VCH in de gaten ( https://www.vchoofddorp.nl/vchwp/?page_id=722 ), daar komt ook alle informatie op te staan.
Zorg er voor dat je formulier vóór 1 mei 2017 inlevert bij één van je trainers of iemand van de leiding. Mailen kan ook naar: volleykamp@vchoofddorp.nl

We kijken uit naar je aanmelding! Zonder jou, geen superkamp!

De leiding van 2017 bestaat uit:
Hellen van Bergen, Rick van Bergen, Mariska Rijke, Koen Baas, Tjitske van der Palen, Mirthe Nijburg, Sandra Hak, Jessica Antonisse, Lisa Wouts.

Aspirant Leiding: Youri Nijsen, Maxime Döpp, Nina van Stoltz

Shirt ontwerp: Aileen van der Palen

Contact vanuit bestuur: Rik Klein Wolterink

Opbouwploeg: Jan Verbeek & Arco Bouwmeester